Τη διαγραφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μαμουλάκη ζητά η ΝΔ καταγγέλλοντας την αξιωματική αντιπολίτευση για χυδαιότητα και αθλιότητας. Επισημαίνει δέ ότι αν ο βουλευτής παραμείνει στις τάξεις του κόμματος τότε θα αποδειχθεί πως η χυδαιότητα σε βάρος της κυβερνώσας παράταξη είναι επιλογή προσωπική του Αλέξη Τσίπρας

Η ανακοίνωση εκδόθηκε με αφορμή το γεγονός πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μαμουλάκης αναπαράγει στον λογαριασμό του στο Τικ Τοκ το χυδαίο χάσταγκ #νδ_παιδεραστες!

Στο πλαίσιο αυτό η Ν.Δ επισημα΄νει ότι «η αθλιότητα και η χυδαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ σπάνε νέα ρεκόρ!» και προσθέτει πως «αν ο κ. Τσίπρας δεν διαγράψει τον βουλευτή του θα αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι πίσω από την εκστρατεία λάσπης βρίσκεται το κόμμα του και ότι η χυδαιότητα, η αθλιότητα και η πολιτική κατάντια είναι, δυστυχώς, συνώνυμα του ΣΥΡΙΖΑ!»

Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να ταυτίσει την ιστορική παράταξη με τον βιαστή του 12χρονου κοριτσιού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Οι δηλώσεις και οι ανακοινώσεις του κόμματος κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση ενώ όσα υποστηρίζει ο Χρήστος Σπίρτζης δείχνουν τις προθέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης που για πολλοστή φορά μεταχειρίζεται τα πλέον άθλια μέσα για να πλήξει την Ν.Δ. και την Κυβέρνηση.

Δεν είναι η πρώτη φορά εν τούτοις η διαρκής προσπάθεια να ταυτιστούν με ακραίες πράξεις και εγκλήματα συνολικά τα μέλη και οι ψηφοφόροι της ΝΔ εγείρουν ζητήματα σοβαρά αφού η πόλωση εμφανίζεται να λαμβάνει ακραία μορφή. Ήδη ομάδες κινούνται στα Σεπόλια φωνάζοντας συνθήματα του στύλ «δεξιοί παιδεραστές» θυμίζοντας άλλες εποχές και παραπέμποντας σε νοοτροπίες ακραίες.