«Με την ευχή μας» απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην ερώτηση αν η συμπόρευση ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ που αποκάλυψε ο Νίκος Παππάς μπορεί να αποκτήσει πιο μόνιμα χαρακτηριστικά. 

«Μέχρι χθες νομίζαμε ότι τα κομμάτια του παζλ ήταν δύο. Έλειπε το τρίτο το οποίο αποκάλυψε ο Νίκος Παππάς και είναι προσυνεννόηση. Η πλήρης εικόνα είναι προσυνεννόηση, πρωτοσέλιδο από το "Βήμα της Κυριακής", πρόταση δυσπιστίας από τον πρόθυμο Νίκο Ανδρουλάκη» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε ότι πολλές φορές η συστράτευση δυνάμεων δεν μεγαλώνει το άθροισμα τους. «Όταν πρσθέτεις μηδέν στο μηδέν το αποτέλεσμα παραμένει μηδέν». 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπερασπίστηκε τη δήλωση του Γιώργου Φλωρίδη περί «μπάζων» λέγοντας ότι η ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ ταυτίζεται με τη ρητορική της άκρας δεξιάς. «Η στάση τους δείχνει ότι θέλουν να παραπλανήσουν την κοινωνια και να εξοργίσουν την κοινή γνώμη» είπε και πρόσθεσε: «Στο προσκήνιο παριστάνουν τους θλιμμένους και στο παρασκήνιο φαίνεται ο αληθινός εαυτός τους. Διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, παιχνίδια εξουσίας. Όταν δεν έχεις τι να πεις κάνεις τυμβωρυχία στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο κάνεις deal». 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε τη δήλωση του Γιάννη Ραγκούση για την πιθανότητα νοθείας των εκλογών από μια επίορκη κυβέρνηση και του ζήτησε να απαντήσει σε ποια κυβέρνηση συμμετείχαν υπουργοί που έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα από τη Δικαιοσύνη για ζητήματα που έχουν να κάνουν με την άσκηση των καθηκόντων τους. «Ακόμα και όταν είχαμε να κάνουμε εκλογές το 2019 με μια κυβέρνηση που είχε παραϋπουργείο Δικαιοσύνης, πρώην υπουργό που μιλούσε για ανάγκη φυλάκισης των πολιτικών αντιπάλων δεν είπαμε για τις εκλογες γιατί ξέρουμε ότι είναι ένα κεκτημένο 50 ετών που δεν το έχει αμφισβητήσει κανείς. Δεν προσβάλλουν τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, προσβάλλουν το πολίτευμα και τους ανθρώπους που κάνουν τις εκλογές όλα αυτά τα χρόνια» είπε και πρόσθεσε: «υπάρχουν κάποια πραγματα που ξεπερνούν ακόμη και τη δική τους γελοιότητα».

Πυροτέχνημα από μια ανεύθυνη αντιπολίτευση χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης την πρόταση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλας Κεχαγιά για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη. 

O Παύλος Μαρινάκης είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα επισκεφθεί την Ουάσιγκτον στις αρχές Απριλίου όπως ήταν αρχικά σχεδιασμένο, καθώς την ερχόμενη Παρασκευή αρχίζει το 15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε live την ενημέρωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη: