Σε μια απίστευτη στιλ Πολάκη επίθεση κατά των ανώτατων δικαστικών λειτουργών του Αρείου Πάγου προχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης μέσω των σόσιαλ μίντια. Στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ δεν άρεσε η απόφασή τους αναφορικά με το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για το κράτος δικαίου

Ο Στέφανος Κασσελάκης έρχεται να δείξει πώς ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει την ελληνική Δικαιοσύνη αλλά και ότι όσα λέει ο Παύλος Πολάκης δεν απέχουν της γενικότερης φιλοσοφίας του κόμματος και του ίδιου του προέδρου. 

Σχολιάζοντας τον σύντομο χρόνο που συγκλήθηκε η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, προχώρησε σε ειρωνικά σχόλια αναφέροντας: «Μακάρι η Δικαιοσύνη να λειτουργούσε τόσο άμεσα και στις υποθέσεις συμπολιτών μας που χρονίζουν. Θα ήμασταν Ελβετία». 

Ο λαϊκισμός έχει ξεπεράσει κάθε όριο πλέον. Και ο Στέφανος Κασσελάκης επιδιώκει όπως φαίνεται να αναβιώσει τον ΣΥΡΙΖΑ της περιόδου 2010 - 2014. Αντιγράφει ό,τι κακό έβαλε στην ελληνική πολιτική σκηνή το κόμμα του και επιλέγει την τοξικότητα. 

Κατά τη γνώμη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε ο Άρειος Πάγος να αφήσει να σέρνεται το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που κατά γενική ομολογία αποτελεί μια πολιτική παρέμβαση, υποκινούμενη από τις ευρωομάδες που αντιπολιτεύονται το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και από τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις, αντιπολιτεύονται με κάθε τρόπο την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Αρκεί να σημειωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει ήδη για το ενδεχόμενο να χαθούν ευρωπαϊκοί πόροι για τη χώρα μας.