Μέλος της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει εν αγνοία της η Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, όπως σημειώνει η ίδια σε σχετική ανάρτησή της, στην οποία μάλιστα παραθέτει και σχετικές εικόνες. Στην ίδια ανάρτηση, καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη να απαντήσει πώς συνέβη αυτό. «Τώρα ήρθε η ώρα ο κ. Κασσελάκης να μας απαντήσει για το ΠΩΣ με έκανε το δικό του κόμμα μέλος του isyriza εν αγνοία μου. Οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις στους πολίτες», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου απαντά και στην ανεύθυνη και λαϊκίστικη στάση του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος επιμένει να εργαλειοποιεί το ζήτημα της αποστολής email από το γραφείο της σε αποδήμους, παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει ήδη απαντήσει με πράξεις, κάνοντας σαφές ότι δεν πρέπει να μείνει καμία σκιά.

«Ο κ. Κασσελάκης επιμένει να εργαλειοποιεί ένα θέμα που διερευνάται από τις αρμόδιες αρχές. Η Κυβέρνηση, το κόμμα μου κι εγώ απαντήσαμε με πράξεις», σημειώνει χαρακτηριστικά η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία προηγουμένως είχε ανακοινώσει ότι δεν θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες ευρωκλογές «εάν το θέμα αυτό δεν έχει ξεκαθαριστεί πλήρως».

Προηγούμενα ο Στέφανος Κασσελάκης, σε μια πλήρη αποκοπή με την πραγματικότητα, καθώς είχαν προηγηθεί οι κινήσεις της κυβέρνησης για τη διερεύνηση και αντιμετώπιση του ζητήματος, σχολίασε: «Άλλο ένα "κάτσε λίγο στην άκρη μέχρι να ξεχαστεί και επιστρέφεις" από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μετά τον σάλο για την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων χιλιάδων αποδήμων, η κυρία Ασημακοπούλου αποσύρεται -ετεροχρονισμένα- από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ». Κάλεσε δε τον πρωθυπουργό να απαντήσει: «-Πώς η ευρωβουλεύτρια απέκτησε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων πολιτών; -Συνεργάστηκε με το υπουργείο Εσωτερικών ή ΠΩΣ αλλιώς; Καλώ τον πρωθυπουργό να σταματήσει να κρύβεται. Όσα εξιλαστήρια θύματα κι αν θυσιάσει, και αυτή η πραγματικότητα θα τον κυνηγάει».