Υπόθεση Λιγνάδη: Νερό στον μύλο του ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει η Όλγα Κεφαλογιάννη

by Manifesto

Στη… γραμμή ΣΥΡΙΖΑ η Όλγα Κεφαλογιάννη, για το θέμα της Λίνας Μενδώνη.
Μιλώντας στην εκπομπή «Αντιθέσεις» του Action24, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι “υπάρχει αντικειμενική πολιτική ευθύνη”.

“Δεν είναι κακό στην πολιτική να αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί και δεν είναι κακό να ζητάμε και συγγνώμη. Και η πολιτική ευθύνη είναι αντικειμενική. Δεν έχει να κάνει με το αν “ήξερα ή δεν ήξερα” ούτε με το αν “φταίω ή δεν φταίω”. Όταν με την υπογραφή σου ορίζεις ένα πρόσωπο που στην συνέχεια αποδεικνύεται ότι δεν είχε συνολικά το προφίλ για να υπηρετήσει σε μία δημόσια θέση ευθύνης προφανώς υπάρχει θέμα ευθύνης, που ξαναλέω είναι αντικειμενική” είπε χαρακτηριστικά η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Υπενθυμίζεται, ότι η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη έκανε, παρά τον ατυχή επικοινωνιακό χειρισμό του θέματος, δημόσια την αυτοκριτική της. Το ίδιο και η κυβέρνηση. Τέλος, ο Λιγνάδης, όπως σημείωσε και ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Προφανώς δεν είχε ενημερωθεί για όλα αυτά η κυρία Κεφαλογιάννη…

Σημείωση: Τα λεγόμενα της Όλγας Κεφαλογιάννη ενθουσίασαν τη Σία Αναγνωστοπούλου που ήταν στο ίδιο πάνελ. Το αποτέλεσμα ήταν να δεχθεί τα εύσημα από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα