“Υποδείξεις” Κούρτοβικ για τον αρχιδολοφόνο Κουφοντίνα

by MANIFESTO

Η Ιωάννα Κούρτοβικ είναι επαγγελματίας. Και ως επαγγελματίας δικηγόρος καθήκον της είναι να υπερασπίζεται τον πελάτη της. Όχι να κάνει υποδείξεις για το αν θα αποκαλούμε δολοφόνο τον αρχιδολοφόνο της 17 Νοέμβρη ο οποίος έχει καταδικαστεί για τα εγκλήματά του και δεν έχει δείξει ελάχιστη μεταμέλεια.

Μόνο που η Ιωάννα Κούρτοβικ το πήγε και ένα βήμα παραπέρα στοχοποιώντας τον σύλλογο συγγενών θυμάτων τρομοκρατίας «Ως εδώ». Και κατηγόρησε τα μέλη του ότι υβρίζουν τον Δημήτρη Κουφοντίνα όταν τον αποκαλούν δολοφόνο.

«Η ανακοίνωση αυτή έχω την εντύπωση ότι συντάχθηκε μάλλον για να εξυβρίσει τον απεργό, “δολοφόνο’ τον αποκαλεί, παρά για να στηρίξει το δικαίωμα του στη ζωή. Ήταν υβριστική, ήταν προσβλητική», υπογράμμισε η κυρία Κούρτοβικ, επιμένοντας ότι, από τη στιγμή που υπήρξε οριστική δικαστική κρίση και ο Δημήτρης Κουφοντίνας οδηγήθηκε στη φυλακή, θα πρέπει να αποκαλείται «κρατούμενος» και όχι «δολοφόνος».

Για να μην μπερδεύεται η κα Κούρτοβικ ο κρατούμενος, είναι κρατούμενος γιατί είναι δολοφόνος. Όχι ενός, όχι δύο αλλά 13 ανθρώπων. Και όλο αυτό το αιματοκύλισμα εκείνος μέχρι σήμερα το αποκαλεί πολιτική πράξη. Δολοφονούσε σε καιρό δημοκρατίας ως αυτόκλητος δικαστής και κυρίως εκτελεστής.

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα