Υπάρχει εισαγγελέας για τον εντιμότατο κ. Τσίπρα;

957
Ο τοξικός Τσίπρας και ο υπαρχηγός Πολάκης tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Διαβάσαμε τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην Εφημερίδα των Συντακτών και αυτό που καταλάβαμε είναι ότι ο εντιμότατος(Οnorevole)- μια και βρίσκεται στο Κόμο της Ιταλίας- θεωρεί ότι όσοι τον παρακολουθούν είναι σε κώμα.

Έχει προφανώς μπερδέψει το κόμμα του, το κώμα και το Κόμο, διαφορετικά δεν εξηγείται να διατυπώνει απόψεις που παραβιάζουν, πέραν της όποιας σοβαρότητας του έχει απομείνει, τη νοημοσύνη ακόμα και εκείνων που πιστεύουν ότι ως Πρωθυπουργός είχε συναίσθηση του θεσμικού του ρόλου.

Αναφερόμαστε στην απάντηση που έδωσε σε σχετική ερώτηση για την υπόθεση Novartis, την οποία δεν… γνώριζε! Παρ’ όλα αυτά, ότι δεν είχε ιδέα κλπ κλπ, λέει επί λέξει: «Η υπόθεση αυτή έχει τόσο βαθιές ρίζες που δεν κλείνει εύκολα(!). Θα τους απογοητεύσω»! Μπα, τι λέτε, ποιον θα απογοητεύσετε εντιμότατε κύριε Τσίπρα;

Γιατί για να λέει ότι θα τους «απογοητεύσει», ξέρει περισσότερα και από τους εισαγγελείς που ερευνούν επί δύο χρόνια χωρίς να βρουν το παραμικρό. Και συνεχίζει ο εντιμότατος, που δεν γνώριζε τίποτα και όλα τα έμαθε υποτίθεται από τον Τύπο: «Σύντομα θα κατανοήσουν ότι σαν Λερναία Υδρα θα τους κυνηγά για πολύ καιρό ακόμα»!

Δηλαδή, ο εντιμότατος έχει στοιχεία και ουσιαστικά απειλεί. Εκτός κι αν τα ελληνικά που ξέρει δεν του επιτρέπουν να εκφράσει αυτό που θέλει να πει και λέει κάτι άλλο για το οποίο κανονικά θα έπρεπε σήμερα κιόλας να τον καλέσει ο Εισαγγελέας να καταθέσει.

Κατά τα άλλα ο εντιμότατος κύριος Τσίπρας δεν είχε ακούσει τίποτα ούτε για τον Ρασπούτιν, ούτε για τη Novartis, ούτε του είχε πει κάτι ο Πολάκης, ούτε ο Τζανακόπουλος που είχε βρεθεί στον Άρειο Πάγο, συμπτωματικά πριν μάθουμε για την υπόθεση, αλλά ούτε είχε ενδιαφερθεί να μάθει από την κυρία Θάνου που την είχε στο γραφείο του.

Είναι αυτό που λένε (στη θέση Τσίπρας βάζετε ότι σας έρχεται στο μυαλό, «Θέλει ο… Τσίπρας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει».

Easy Writer

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr