Ξεκίνησε το ξήλωμα της τρομοκρατίας

338
ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΠΛΟ δεν είναι. Αλλά ούτε και δύσκολο. Η σημερινή επιχείρηση στα «άβατα υπόγεια» της ΑΣΟΕΕ, σε συνδυασμό με την χθεσινή εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα», αποδεικνύουν και τα δυο. Όπως επίσης, ότι ο Κ. Μητσοτάκης εννοεί απολύτως αυτό που είπε σήμερα Κυριακή (10/11) στον ΣΚΑΙ: «Τέλος με τις γιάφκες των μπαχαλάκηδων».

Γράφει ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ό,τι έγινε -κι ό, τι προφανώς ακολουθήσει- άλλαξε μόνο «κάτι». Η ΕΛΑΣ δεν έχει προλάβει σε μόλις 3,5 μήνες, ούτε να αναδιοργανωθεί πλήρως, ούτε να εξοπλιστεί καλύτερα. Αυτό που άλλαξε, είναι η πολιτική βούληση. Η κυβέρνηση, αφού άλλαξε το νομικό πλαίσιο, προκειμένου να είναι απολύτως θεσμικά συνεπής, αρχίζει την αξιοποίηση του νέου νομικού οπλοστασίου.

ΕΚΕΙ που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανεχόταν ή και χάιδευε την ανομία, η κυβέρνηση της ΝΔ αποδεικνύει, ότι δεν την ανέχεται. Και καλώς, γιατί αυτό είχε υποσχεθεί-δεσμευτεί προεκλογικά. Το άσυλο δεν είναι πια άβατο και οι μπαχαλάκηδες δεν φεύγουν μετά τις «καταδρομικές παρεμβάσεις» με… ταξί και έξοδα της… Βουλής.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν αντιμετωπίζεται ως κάτι, στο οποίο πρέπει να αναζητήσει κάνεις «ευγενή ιδεώδη». Και σε πείσμα π.χ. του κ. Λάππα, οι μολότοφ δεν είναι κομπολόι, για να τις κουβαλάει κανείς μαζί του, χωρίς να τρέχει τίποτα. Ο νόμος είναι νόμος και πρέπει να είναι σεβαστός απ´ όλους. Και γίνεται τόσο πιο σεβαστός, όσο συνεπέστερα εφαρμόζεται.

ΤΟ ΜΟΝΟ πρόβλημα που ίσως υπάρχει είναι με τους «βιαστικούς».

Ή τους σκοπίμως ανυπόμονους, που καλλιέργησαν την ψευδαίσθηση, ότι η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, θα μπορούσε να γίνει …από την Δευτέρα έως την Παρασκευή. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με το μεταναστευτικό. Το οποίο είναι ακόμα πιο δύσκολο και δυσεπίλυτο.

Τώρα η κυβέρνηση έχει το νομοθετικό πλαίσιο, για εφαρμόσει την ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ πολιτική της. Τώρα μπορεί να επιταχύνει την απονομή ασύλου, να διαχωρίσει τους πρόσφυγες από τους μερανάστες, να δημιουργήσει κλειστά προαναχωρησιακα κέντρα, να χτυπήσει τα δουλεμπορικά κυκλώματα και να ξεχωρίσει την ήρα από το στάρι, στον θολό βασίλειο των ΜΚΟ.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ χρόνος. Κι όσοι το αγνοούν αυτό, είτε κυριαρχούνται από αφέλεια, είτε-το χειρότερο-αποσκοπούν να δώσουν το φιλί της ζωής στην πεθαμένη ΧΑ.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr