Ξαναχτύπησε ο Ρασπούτιν και «αθωώνει» την Τουλουπάκη

by theodosis

Φιάσκο είδε ο Ρασπούτιν στις εργασίες της προανακριτικής επιτροπής την προηγούμενη εβδομάδα ενώ έκανε – και πάλι- λόγο για εκφοβισμό των μαρτύρων. Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1 διαπίστωσε και συγκροτημένο σχέδιο εκφοβισμού όλων και εκτίμησε πως «οι μάσκες έπεσαν των λυσσασμένων κατηγόρων» και πως «κάθε μασκαράς του πολιτικού συστήματος θα επιστρέψει στο σπίτι του και στην πολιτική του έρημο».

Ο πρώην υπουργός και στενός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος ελέγχεται από την προανακριτική επιτροπή για παρεμβάσεις στην υπόθεση Novartis όχι μόνο επιμένει στην αθωότητα του αλλά υπερασπίζεται και την Τουλουπάκη!

«Δεν έχει προκύψει απολύτως τίποτα» υποστήριξε και θυμήθηκε μέχρι και τη λίστα Λαγκάρντ ενώ έκανε λόγο για πράκτορες… ΘουΒου.

Όσον αφορά τους πέντε εισαγγελείς που τον έδειξαν ως ενορχηστρωτή της σκευωρίας Novartis, επιχείρησε να τους αποδομήσει επικαλούμενος παλαιότερες υποθέσεις τους. «Τους χρησιμοποιούν και είναι ντροπή αυτό» σημείωσε.

Για τον Αθανασίου ειδικότερα επιχείρησε να τον εμφανίσει ως παρανομούντα και ως εκ τούτου τόνισε πως θα πρέπει να του ασκηθεί δίωξη για παράβαση καθήκοντος επειδή δεχόταν τις παρεμβάσεις του ιδίου! Εν ολίγοις οι πέντε είναι ψεύτες και σκευωροί και ο Παπαγγελόπουλος αθώος! Μάλιστα επιχειρεί να τους εμφανίσει και ως διαπλεκόμενους που για διαφορετικούς λόγους ο καθένας στοχοποιούν εκείνοι!

Για την Ελένη Τουλουπάκη υποστήριξε πως είναι ελλειπή τα στοιχεία και δεν στέκουν για τίποτε για αυτό θέλουν να επεκτείνουν το κατηγορητήριο. Με άλλα λόγια προσπαθεί να καθοδηγήσει τις εξελίξεις και να βγάλει «λάδι» την Εισαγγελέα Διαφθοράς.

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είναι προφανές πως νιώθει ότι ο κλοιός σφίγγει γύρω του ενώ η προανακριτική έχει μπει στην τελική ευθεία.

Στις 17 Μαρτίου ολοκληρώνει τις εργασίες της και αναμένεται να λάβει μερικές μέρες παράταση ώστε να συνταχθεί το πόρισμα της. Και εκεί θα φανεί ποιος είναι αθώος και ποιος ένοχος…

Με την τακτική όμως που υιοθετεί ο πρώην υπουργός προκαλεί την εύλογη αντίδραση κάποιων όπως του ΚΙΝΑΛ το οποίο διαπιστώνει πως «το παραδικαστικό κύκλωμα καλά κρατεί».

«Αυτή τη φορά για να καλύψει την κα Τουλουπάκη, “γνωμοδοτώντας” ότι η υπόθεση της έρευνας εις βάρος της πρέπει να τεθεί στο αρχείο.

Γνωρίζει κάτι ;

Και πέρα απ’ αυτόν τι γνωρίζει η κυβέρνηση και σιωπά;

Πάλι η Δικαιοσύνη γίνεται “ενδοοικογενειακή” υπόθεση της δεξιάς;» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

 

 

 

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα