«Βροχή» οι ατάκες Μπέου σε σύσκεψη με τον Τάκη Θεοδωρικάκο

54

Ευδιάθετος και διαβασμένος εμφανίστηκε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος στην ενημερωτική εκδήλωση των δημάρχων για το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” στο Κιλελέρ, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου.

Όμως η ώρα περνούσε και οι δήμαρχοι ήθελαν να πούνε τον… πόνο τους στον υπουργό, μιας και σπανίως τον έχουν μπροστά τους!

«’Ηρθαμε εδώ να πούμε τον πόνο μας ή να ενημερωθούμε για το πρόγραμμα» αναρωτήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος, όταν είδε τους δημάρχουν να πλατιάζουν. «Αν είναι έτσι να κάτσουμε μέχρι το Σάββατο να δούμε και τον αγώνα Λάρισα – Βόλος» συμπλήρωσε.

Όταν δε ο Θανάσης Νασιακόπουλος, πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας είπε οτι είναι μία καλή ευκαιρία, μιας που είναι εδώ ο υπουργός να ακούσει όλα τα προβλήματα, ο δήμαρχος Βόλου πετάχτηκε απαντώντας: «Άμα είναι έτσι, να τον δείρουμε κιόλας»!

Λίγο αργότερα, όταν δήμαρχος της Μαγνησίας έλεγε για τις ζημιές από τις βροχές, πράγμα που δεν συνδέεται βέβαια με το υπό συζήτηση πρόγραμμα, ο Αχιλλέας Μπέος φώναξε: «Ρωτήστε τον σε λίγο αν θα βρέξει στις 5 η ώρα το απόγευμα», ενώ όταν ο δήμαρχος Αλμυρού πήρε τον λόγο, ο κ. Μπέος φώναξε: «Κατεβάστε τον γενικό τώρα» προκαλώντας το χαμόγελο των υπολοίπων δημάρχων και του υπουργού!
πηγή: thenewspaper.gr

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr