Βόλος: Στον ανακριτή δύο άνδρες για αγορά και συγκατοχή ηρωίνης

20
Βόλος: Στον ανακριτή δύο άνδρες για αγορά και συγκατοχή ηρωίνης tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Για αγορά και συγκατοχή ηρωίνης με σκοπό τη διακίνηση, σε βαθμό κακουργήματος, παραπέμπονται ένας 33χρονος και ένας 28χρονος, που συνελήφθησαν στο σπίτι τους στη Νέα Ιωνία Βόλου με ποσότητα 135 δόσεων ηρωίνης.

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν χθες στον Εισαγγελέα που τους απήγγειλε τις διώξεις και τους παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθούν, απ’ όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία.

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου. Στην κατοχή τους αλλά και κατά τη νομότυπη έρευνα που έγινε στο σπίτι τους, βρέθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης, βάρους 13,39 γραμμαρίων (135 δόσεις), δύο πλαστικές τηλεκάρτες με υπολείμματα ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των 65 ευρώ, μία λεπίδα για τον επιμερισμό της ποσότητας της ηρωίνης σε δόσεις και ένα κινητό τηλέφωνο.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, οι δύο δράστες υποστήριξαν ότι είναι χρήστες ναρκωτικών και προόριζαν την ηρωίνη για προσωπική τους χρήση.

(Πηγή magnesianews.gr)

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr