Βοιωτία: Για μια ταμπέλα η άγρια συμπλοκή με τους δυο νεκρούς

by theodosis

Για μια… ταμπέλα κατέληξαν νεκροί με πατέρας και γιος μετά από άγρια συμπλοκή στις Θεσπιές Βοιωτίας. Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο ανιψιός του νεκρού ενώ οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του πατέρα του.

Αιτία του κακού η φύλαξη ενός σχολείου την οποία μέχρι σήμερα είχε η εταιρεία σεκιούριτι των δύο νεκρών και πλέον ανέλαβε η εταιρεία του τραυματία! Σύμφωνα με πληροφορίες στην συμπλοκή συμμετείχαν και άλλα άτομα τα οποία αναζητούνται.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν υπήρξε συμπλοκή μεταξύ δύο εταιρειών «σεκιούριτι» με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός πατέρα και του γιου του καθώς και τον τραυματισμό του ανιψιού του.

Ο τραυματίας διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Θήβας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στην Αθήνα. Στο σημείο που έγινε η συμπλοκή βρέθηκαν κάλυκες. Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας και στην περιοχή έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη για να προσπαθήσει να φωτίσει τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι αρχές συνέλαβαν τον πατέρα της άλλης εταιρείας «σεκιούριτι» που εμπλέκεται στο περιστατικό, ενώ ο γιός του νοσηλεύεται επίσης στον Ευαγγελισμό, από την ανταλλαγή πυρών.

 

Σχετικα Αρθρα