Βαρεμένος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επικοινωνιακό πρόβλημα (video)

by Manifesto

Αναγνωρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σοβαρά ελλείμματα στον τομέα της επικοινωνίας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από το νομό Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Βαρεμένος προτείνει ως λύση όλα τα στελέχη του κόμματος, τα μέλη και οι φίλοι, να πάρουν ένα πληκτρολόγιο και να γίνουν “δημοσιογράφοι – ακτιβιστές” του διαδικτύου.

Μόνο στην ΕΣΗΕΑ δεν ζήτησε να γραφτούν. Τώρα θα μου πείτε την καριέρα του την έκανε ο Βαρεμένος και ως εκ τούτου το να παρακινεί κόσμο να υποδυθεί τον δημοσιογράφο στα social media είναι κάτι που δεν τον ενδιαφέρει αν αυτό γίνεται σε βάρος των επαγγελματιών του χώρου. Και επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ αναμασά την καραμέλα περί ελεγχόμενης ενημέρωσης, απαξιώνοντας τους δημοσιογράφους με κατηγορίες ότι είναι “τσιράκια” των αφεντικών, απλώς να θυμίσουμε πως ο κ. Βαρεμένος, όπως και άλλοι πρώην δημοσιογράφοι και νυν βουλευτές και ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, επαγγελματικά σιτίζονταν με παχυλούς μισθούς, καθώς ήταν βεντέτες στο χώρο της δημοσιογραφίας, από το παλαιό μιντιακό σύστημα που κατά τον ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται για την χρεοκοπία της Ελλάδος.

Οπότε ας μην κουνάνε το δάχτυλο…

 

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα