Β. Μαρινάκης: Μεγάλο αφιέρωμα στον ηγέτη του Ολυμπιακού από το πρακτορείο Xinhua

by Manifesto

Το κινεζικό πρακτορείο σε ένα βίντεο με τις μεγαλύτερες στιγμές του Βαγγέλη Μαρινάκη από το ξεκίνημά του στον Ολυμπιακό στις 18 Ιουνίου του 2010, κάνει μια αναδρομή στη δεκαετία που ακολούθησε.

Μια «χρυσή» δεκαετία για τον Ολυμπιακό με ιστορικές στιγμές και μεγάλες διακρίσεις, στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Γιγαντώθηκε ο Ολυμπιακός
Δέκα χρόνια που, όπως αναφέρεται στο αφιέρωμα του Xinhua, ο Ολυμπιακός αναβαθμίστηκε και γιγαντώθηκε στο διεθνές ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι.

Στο αφιέρωμα για τα δέκα χρόνια του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό γίνεται ειδική αναφορά στον πατέρα του, Μιλτιάδη Μαρινάκη, ο οποίος του ενέπνευσε τη μεγάλη αγάπη και τη διάθεση για προσφορά στον Σύλλογο του Μεγάλου Λιμανιού.

Το πρακτορείο της Κίνας, το οποίο απευθύνεται σε περισσότερα από 2 δισ. ανθρώπους, μεταδίδει τις δηλώσεις του Κριστιάν Καρεμπέ, του Πέδρο Μαρτίνς, του Μάρκο Σίλβα, του Κώστα Μανωλά και του Αριέλ Ιμπαγάσα, οι οποίοι μιλούν για την τεράστια προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, το κινεζικό πρακτορείο προβάλλει αποσπάσματα από τις μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές του Ολυμπιακού, καθώς και στιγμές από τις φιέστες των εγχώριων τίτλων, επί των ημερών του κ. Μαρινάκη.

Η κοινωνική προσφορά
Στο αφιέρωμα για τα δέκα χρόνια του Βαγγέλη Μαρινάκη γίνεται ιδιαίτερη μνεία στη κοινωνική προσφορά του ηγέτη του Ολυμπιακού.

Το Xinhua κάνει ιδιαίτερη μνεία στη γιγάντια προσφορά ανθρωπιάς του κ. Μαρινάκη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, απέναντι στους πρόσφυγες που πριν μερικά χρόνια είχαν κατακλύσει το Λιμάνι του Πειραιά.

Επιπλέον, το κρατικό κινεζικό πρακτορείο αναφέρεται στις παρεμβάσεις του ηγέτη του Ολυμπιακού στην πληγείσα Μάνδρα, μετά τις πολύνεκρες πλημμύρες του 2017.

Στη συνέχεια, στο μεγάλο αφιέρωμα για τη δεκαετία του κ. Μαρινάκη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός επισημαίνεται η διαχρονική προσφορά του ηγέτη του Ολυμπιακού στον Σύλλογο Φίλων των Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» με πρόεδρο την κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, αλλά και την ενίσχυση στη δράση της UNICEF.

 

πηγή: tanea.gr

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα