Τζόκοβιτς – Τσιτσιπάς: Οριστική διακοπή λόγω βροχής, η συνέχεια το Σάββατο 15/05

by news

Η αναμέτρηση του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Στέφανο Τσιτσιπά την Παρασκευή (14/5) δεν ολοκληρώθηκε ποτέ αλλά αντίθετα μετατέθηκε για το Σάββατο (15/5) καθώς διεκόπη με την τελική απόφαση να γίνεται γνωστή λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ της Παρασκευής ενώ ακόμα δεν είναι γνωστό πότε θα αναμετρηθούν οι δύο τενίστες το Σάββατο.

Την ώρα της διακοπής ο Τσιτσιπάς είχε πάρει το πρώτο σετ με 6-4 και ήταν μπροστά με 2-1 στα γκέιμ στο δεύτερο πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση και δείχνοντας πως δεν είχε επηρεαστεί καθόλου από την τρίωρη διακοπή.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το παιχνίδι ξεκίνησε την Παρασκευή το μεσημέρι αλλά μετά από 40 λεπτά αγώνα και με τον Στέφανο Τσιτσιπά μπροστά στο σκορ με 4-3 σετ επί του Νόβακ Τζόκοβιτς διεκόπη καθώς άρχισε να βρέχει. Έγινε μια προσπάθεια ώστε η αναμέτρηση να ξεκινήσει και πάλι λίγο μετά τις έξι αλλά και πάλι άρχισε να βρέχει και ενώ όλα ήταν έτοιμα το γήπεδο καλύφτηκε και πάλι και υπήρξε νέα αναβολή.

Μετά από τρεις και πλέον ώρες οι δύο τενίστες επανήλθαν στο κορτ με το πρώτο σετ να ολοκληρώνεται με τον Τσιτσιπά να επικρατεί με 6-4 και να κάνει το 1-0.

Στη διάρκεια του δεύτερο σετ όμως και με τον Έλληνα τενίστα μπροστά στο σκορ με 2-1 η βροχή έκανε και πάλι την εμφάνιση της και λίγο μετά τις 8:00μ.μ. υπήρξε και νέα διακοπή στον αγώνα έχοντας συμπληρωθεί 61 λεπτά αγώνα.

Τελικά λίγο μετά τις 9:00μ.μ. αποφασίστηκε να αναβληθεί οριστικά η αναμέτρηση και να διεξαχθεί το Σάββατο (15/5). Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββάτου.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα