Τσοβόλας όπως «Ρασπούτιν»

124

Με νέο επικοινωνιακό τρικ επιχειρεί ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος να… πάρει παράταση για τις εργασίες της προανακριτικής επιτροπής που καλείται να διερευνήσει τη σκευωρία Novartis.

«Αρωγός» ο συνήγορος του Παπαγγελόπουλου, Δημήτρης Τσοβόλας, ο οποίος, μαζί με την άλλη συνήγορο του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Λυδία Τσοβόλα, ζητά με υπόμνημα «να ανακαλέσει η ειδική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης την απόφαση εξαίρεσης των κ.κ. Δημήτρη Τζανακόπουλου και Παύλου Πολάκη».

Στο υπόμνημα, η απόφαση που έλαβε η επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης χαρακτηρίζεται από τους συνηγόρους  παράνομη και άκυρη και σημειώνεται επικουρικά πως αν η επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης επιμείνει στην απόφασή της, τότε πρέπει να εξαιρεθούν ακόμα τρία μέλη της, οι κ.κ. Θανάσης Πλεύρης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης και Βασίλης Κεγκέρογλου, διότι έχουν εκφραστεί επανειλημμένα υπέρ της παραπομπής του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και τον έχουν κατηγορήσει για σκευωρία.

Με την αίτησή μας αυτή θέλουμε να προστατεύσουμε το κύρος της επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης και του Κοινοβουλίου, θα αναφέρεται στην αίτηση των συνηγόρων του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, καθώς αν τελικά ληφθεί η απόφαση παραπομπής του πρώην αναπληρωτή υπουργού, τότε η διαδικασία στη Βουλή θα πάσχει από ακυρότητα, ισχυρίζονται στο υπόμνημα, στο οποίο παρατίθενται και σχετικές διατάξεις.

Παρά τις συνεχείς «φούσκες» όμως, ισχύει το «κοντός ψαλμός αλληλούια» για τον «Ρασπούτιν» καθώς εντός της ημέρας θα πιάσει δουλειά η επιτροπή, με πρώτο μάρτυρα τον Κωνσταντίνο Φρουζή.