Τσιτσιπάς: «Παίρνω πολύ σοβαρά την κατάσταση, μείνετε όλοι ασφαλείς»

by Achilles

Ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις, Στέφανος Τσιτσιπάς, ενημέρωσε μέσω Twitter τους πολυάριθμους fans του για την κατάσταση της υγείας του εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Δεν ήταν λίγοι εξάλλου οι φίλαθλοι που τον ρωτούσαν για το πως αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση με τον κορωνοϊό, εξέφραζαν το ενδιαφέρον τους γι’ αυτόν και του ζητούσαν να προφυλαχτεί, λόγω των πολλών ταξιδιών που καλείται να κάνει.

Ο Τσιτσιπάς βρίσκεται πλέον στο Λονδίνο και προετοιμάζεται για τη χορτάρινη περίοδο, μετά την απόφαση της ATP να παρακαμφθεί ολόκληρη η clay court season και την ακύρωση του Indian Wells στην Καλιφόρνια.

Αναλυτικά το μήνυμα του Τσιτσιπά:

«Γεια σας. Τελευταία, παρατηρώ πολλά σχόλια σχετικά με την υγεία και την ασφάλειά μου, λόγω των ταξιδιών τις τελευταίες εβδομάδες. Θέλω να σας πω ότι η υγεία είναι η πρώτη μου προτεραιότητα και προσπαθώ κυρίως να μείνω μέσα, όσο το δυνατόν περισσότερο. Σας διαβεβαιώ ότι κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μου, παίρνω όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μείνω ασφαλής και να ελαχιστοποιήσω την έκθεσή μου σε άλλους.

Παρ’ όλα αυτά, ως αθλητής, είναι πολύ σημαντικό να μείνω ενεργός και είναι πρωταρχικό για εμένα αυτό. Υπάρχουν πολλές στιγμές μέσα στην ημέρα όπου νιώθω την ανάγκη να εξασκηθώ και να γυμναστώ, με οποιονδήποτε ασφαλή τρόπο. Οπότε, θέλω να ξέρετε ότι παίρνω πολύ σοβαρά την κατάσταση και ξέρω ότι ο καθένας μας έχει το ρόλο του στην καταπολέμηση αυτού του ιού, προκειμένου να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη στιγμή, το συντομότερο δυνατό. Μείνετε ασφαλείς όλοι».

Σχετικα Αρθρα