Τρέχουν να σωθούν οι υβριστές του Στουρνάρα

825

Να δώσω μια συνέχεια στο θέμα της Λίνας Νικολοπούλου και σήμερα, της συζύγου του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, η οποία, αφού νίκησε κατά κράτος το… κράτος ΣΥΡΙΖΑ και ό,τι αυτό αντιπροσώπευε στην πολιτική, στα media και στη Δικαιοσύνη, ήρθε η ώρα να τα βάλει και με διάφορους αρουραίους του Διαδικτύου. Για να προλάβει την οργή της, ένα site το οποίο «έτρεχε» (ή «τρέχει» ακόμη;) ένας κουμπάρος του Κομμένου (και αποτέλεσε τα προηγούμενα χρόνια την αιχμή του δόρατος για ό,τι ήθελε να λασπολογήσει, συκοφαντήσει, χτυπήσει ο Πανάρας), το olympia.gr, έγραψε τα ακόλουθα, τα οποία αποτελούν πρώτης τάξεως παράδειγμα για το πώς γλείφει πεσμένος στα γόνατα κάποιος εκεί που κάποτε έφτυνε (εν προκειμένω. τα δύο κουμπαράκια έφτυναν):

«Τον Σεπτέμβριο του 2016 στο διαδικτυακό φόρουμ που φιλοξενείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.olympia.gr αναδημοσιεύθηκαν άρθρα από άλλες ιστοσελίδες (σ.σ.: χα! Τον Βαξεβάνη εννοεί – και καρφώνει…), περιλαμβάνουν δε χαρακτηρισμούς και κρίσεις που θίγουν την τιμή και την υπόληψη τόσο του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, κυρίου Ιωάννη Στουρνάρα, όσο και της συζύγου του, κυρίας Λίνας Νικολοπούλου.

Εγιναν αναφορές σε περιστατικά, η διασύνδεση των οποίων είναι αποτέλεσμα αξιολογικής κρίσης που προέκυψε σαφέστατα και αποκλειστικά λόγω της περιρρέουσας ατμόσφαιρας και στοχοποίησης από δηλώσεις τέως κυβερνητικών στελεχών (σ.σ.: ο Τσίπρας, ο Πολάκης και τα λοιπά συριζοπαλίκαρα δηλαδή…), τα οποία καταλόγιζαν στον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος πλημμελή τέλεση των καθηκόντων του.

Με τα σημερινά δεδομένα λοιπόν όπως διαμορφώθηκαν από τις προαναφερόμενες εξελίξεις (σ.σ.: η πανηγυρική αθώωση της Νικολοπούλου δηλαδή), η παρελθούσα αξιολογική κρίση, η οποία ούτως ή άλλως αποτυπώθηκε χωρίς ουδεμία πρόθεση να πληγεί η τιμή, η αξιοπρέπεια και η επαγγελματική αξιοπιστία της κυρίας Λίνας Νικολοπούλου – Στουρνάρα, συζύγου, δεν ισχύει, διά τούτο και η επίμαχη ανάρτηση έχει ήδη διαγράφει από το διαδικτυακό φόρουμ υπό την ηλεκτρονική διεύθυνση www.olympia.gr».

Το δύστυχο το καμμενοκουμπαράκι προσπαθεί να τη γλιτώσει. Δεν έχει καταλάβει ο έρμος τι τσουνάμι έρχεται – και όχι μόνο από τη Νικολοπούλου. Δεν θα προλαβαίνει να γλείφει και να παρακαλάει…

του Γιώργου Παπαχρήστου από το Στίγμα των Νέων

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr