Τους ξεμπρόστιασε ο Σκουρλέτης

420

Τα όσα είπε ο μέχρι την Κυριακή Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος είναι γνωστά στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ αλλά λίγες φορές λέγονται δημόσια, έστω και σε κομματικό όργανο.

Τι είπε ο Πάνος Σκουρλέτης; Πως ήταν επιζήμιο που έγιναν αργά οι εθνικές εκλογές. «Προσωπικά τότε, όχι μόνο σε εσωτερικές συζητήσεις, αλλά και στην τότε ΠΓ στα τέλη εκείνου του έτους ή στις αρχές του επόμενου, είχα πει οτι δεν θα έπρεπε να μας βρει το Πάσχα χωρίς να έχουμε κάνει εθνικές εκλογές» ανέφερε. Προσέθεσε πως το ότι έγιναν όλες μαζί ήταν λάθος. Επανέλαβε επίσης τη διαφωνία του που το συνέδριο ήδη απ’ το 2019 πήγε τόσο πίσω: «Το θεωρώ ακατανόητο στην παγκόσμια πολιτική ιστορία να προαναγγέλλουμε ένα συνέδριο το οποίο στην καλύτερη των περιπτώσεων Θα γινόταν σχεδόν έναν χρόνο μετά. Αυτό είναι η τέλεια συνταγή της εσωστρέφειας».

Μίλησε όμως και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές με σαφή βέλη: «Για να μην αναφερθώ σε άλλα, νοσηρά φαινόμενα, που για πρώτη φορά ήταν τόσο έντονα στον χώρο μας. Κεντρικά πολιτικά στελέχη μας, οι οποίοι έπαιζαν με δύο και με τρεις συνδυασμούς, έκαναν δημόσιες σχέσεις στην προοπτική των εθνικών εκλογών, καταρρακώνοντας το ηθικό συντρόφων μας».

Περνάνε ωραία στο ΣΥΡΙΖΑ και αυτό βγαίνει προς τα έξω…

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr