Τώρα τους έπιασε ο καημός για τη Δημοκρατία

87
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τον αν η Όλγα Γεροβασίλη έχει εμπλοκή ή όχι στις απειλές κατά του πραγματογνώμονα για το Μάτι μένει να φανεί. Μέχρι ώρας υπάρχει μόνο ένα ηχητικό. Ίσως να υπάρχει και δεύτερο που να εμπλέκει την πρώην υπουργό ίσως και όχι. Μικρή σημασία προς το παρόν. Εκείνο που έχει μεγάλη σημασία είναι το… εμπόριο τρέλας που πουλούν οι ΣΥΡΙΖΑίοι. 

Και εξηγούμε: η Όλγα Γεροβασίλη δεν ήταν μια υπουργός της σειράς. Θήτευσε ως κυβερνητική εκπρόσωπος. Ήταν στον στενό πυρήνα του Μεγάρου Μαξίμου ενώ στη συνέχεια ανέλαβε ένα νεαυραλγικό υπουργείο. Ακόμα και σήμερα βρίσκεται κοντά στον Αλέξη Τσίπρα. 

Αυτή λοιπόν η Όλγα Γεροβασίλη δεν μπορεί να επικαλείται άγνοια. Δεν μπορεί σήμερα να μιλά για την δικαιοσύνη και την δημοκρατία. Δεν μπορεί γιατί ήταν μέρος της κυβέρνησης που τις βίασαν. Με μεθοδεύσεις και με σκευωρίες. Αντί άλλων λοιπόν ας μας πει αν γνώριζε για τις επαφές Παππά – Μιωνή, για τις παρεμβάσεις Παπαγγελόπουλου, για τα εγλήματα Τόσκα και συνολικά για τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης της οποίας ήταν μέλος.

Και ας αντιληφθεί πως η πολιτική ζωή της χώρας δεν παίζεται με κασέτες όπως εκείνη υποστηρίζει αλλά με αποκαλύψεις. 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr