Το τέρας του αυριανισμού

by Manifesto

Οι “μακελάρηδες”, τα trolls και οι πατσαβούρες του διαδικτύου, αντάμα με τα περιθωριακά έντυπα, “παίζουν τα ρέστα τους” στην υπόθεση Λιγνάδη. Με χυδαία υπονοούμενα, άθλιες αναρτήσεις και fake news προσπαθούν να επαναφέρουν στη δημόσια σφαίρα το τέρας του “αυριανισμού”, θεωρώντας ότι έτσι θα “πλήξουν” την κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη.

Το ενθαρρυντικό είναι ότι υπάρχουν και κάποιες φωνές μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν διστάζουν να καταδικάσουν αυτό το… φαινόμενο, όπως καλή ώρα έκαναν ο Νίκος Μπίστης και ο διευθυντής της “Αυγής” Αγγελος Τσέκερης. Το απογοητευτικό από την άλλη είναι ότι κορυφαία στελέχη της Αριστεράς, όπως ο Νίκος Βούτσης, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Ευκλείδης Τσκαλώτος και ο Νίκος Φίλης, τα οποία, άγνωστο γιατί, έχουν επιλέξει το δρόμο της σιωπής.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις πλέον άθλιες και χυδαίες αναρτήσεις των “αυριανιστών”, καθώς κι ένα… ορίτζιναλ πρωτοσέλιδο της “διάσημης” Αυριανής, το οποίο… αλιεύσαμε από το twitter του χρήστη Georgy Zhukov.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα