Το «Πολακιστάν» και οι άλλοι

174
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Το «Πολακιστάν» και οι άλλοι

Οι πληροφορίες που φτάνουν από την Κουμουνδούρου, κάνουν λόγο για δύο διαμορφωμένα στρατόπεδα. Το πρώτο απαρτίζουν εκείνοι που «επιμένουν πολακικά», ενώ στο δεύτερο συγκαταλέγονται τα στελέχη που φαίνεται να έχουν «μπουχτίσει» με το ύφος και το ήθος του πρώην αναπληρωτή υπουργού και ψάχνουν να κρατήσουν αποστάσεις.

Στο «πολακιστάν» ανήκουν, μεταξύ άλλων, οι Νίκος Παππάς, Δημήτρης Τζανακόπουλος, αλλά και ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης. Στην αντίπερα όχθη, βρίσκονται βουλευτές όπως ο Νίκος Φίλης, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η ομάδα των «53+», ο Γιάννης Μπαλάφας και ο Ανδρέας Ξανθός. Τα πρόσωπα αυτά δεν έχουν μάλιστα διστάσει να κάνουν κριτική στον Παύλο Πολάκη και να διαφωνήσουν με τις μεθόδους του. Μάλιστα, δεν λείπουν στελέχη της νυν αξιωματικής αντιπολίτευσης που «χρεώνουν» στον «αψύ Σφακιανό» μερίδιο ευθύνης για την τριπλή ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. «Το ύφος Πολάκη καταδικάστηκε στις κάλπες και μάλιστα απολογηθήκαμε για αυτό, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να πορευόμαστε με αυτό», τονίζουν τα στελέχη αυτά.
πηγή:in.gr