Το μήνυμα του Πολυχρονίου στη Μενεγάκη για… σύνταξη

181

Όλη η Ελλάδα ασχολείται εδώ και μήνες με το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη μιας και το καλοκαίρι του 2020 λήγει το συμβόλαιό της με τον Alpha. Κυκλοφορούν πολλά σενάρια. Από την παραμονή στο ίδιο κανάλι έως τη μετακίνησή της στο Mega που έρχεται τη νέα χρονιά. Ακόμα και το ενδεχόμενο της μεταγραφής στο Star, που είναι πλέον αδερφάκι του Alpha.

Ο Γιώργος Πολυχρονίου υπέδειξε στην άλλοτε τηλεοπτική παρτενέρ του τον τέταρτο δρόμο. Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συνέντευξής του στη Vicky Pedia της Βασιλικής Πολύζου, ο G Poly υποστήριξε ότι έφτασε η ώρα να βγουν νέοι άνθρωποι στην TV.

«Δεν γίνεται να ‘ναι μονίμως οι ίδιοι. Η Μενεγάκη είναι 30 χρόνια στην τηλεόραση. Φτάνει! That’s enough!», είπε ο Πολυχρονίου και αποκάλυψε ότι δεν διατηρεί επαφή με την κορυφαία παρουσιάστρια και γι’ αυτό ευθύνεται το περιβάλλον της τελευταίας. Ο G Poly, πάντως, πυροδότησε βόμβα και για τον εαυτό του. «Παρότι είμαι στο pic στο ραδιόφωνο, σκέφτομαι σε ένα χρόνο να τα παρατήσω», είπε και προβλημάτισε τους θαυμαστές του.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr