Το “καρφί” Καραμανλή στον Παππά για τα χάλια του ΟΑΣΘ

by To Manifesto

Τη δέσμευση ότι θα βελτιωθούν οι Αστικές Συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης έδωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής μετά από τη σύσκεψη με την νέα διοίκηση του ΟΑΣΘ.

“Καρφώνοντας” τον πρώην επικεφαλής του Οργανισμού Στέλιο Παππά, πατέρα του Νίκου Παππά, σημείωσε ότι «Η κατάσταση στον ΟΑΣΘ ήταν τραγική, σε κατάσταση απόλυτης διάλυσης. Μέσα σε 4 χρόνια τα έσοδα έπεσαν από 50 εκατ. σε 25 εκατ. Αυτό συνεπάγεται και σημαίνει πως η υπηρεσία που προσφέρει ο ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη είναι τραγική» σημείωσε για την κατάσταση που παρέλαβαν από την πρώην διοίκηση ο υπουργός. Χαρακτηριστικά ανάφερε πως τον Αύγουστο κυκλοφορούσαν 213 λεωφορεία στους δρόμους και σήμερα το πρωί κυκλοφορούν 273. «Είχαμε μια πολύ καλή ενημέρωση για τα προβλήματα που έχει ο οργανισμός, τα οποία οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν καλύτερα» ανέφερε για τη σύσκεψη, τονίζοντας πως «θα σχεδιάσουμε πως θα διαχειριστούμε μια κατάσταση κρίσης».

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα