Το Fiat 500L θέτει τους δικούς του κανόνες

28
Το Fiat 500L θέτει τους δικούς του κανόνες tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Το Fiat 500L θέτει νέους κανόνες στην κατηγορία των SUV, έχοντας παρακαταθήκη ένα βαρύ όνομα που έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια best seller. Με μεγάλους χώρους, δυνατό κινητήρα, υψηλού επιπέδου κράτημα και με δυνατότητα εύκολης μετακίνησης μέσα στην πόλη αντικατοπτρίζει την ξεχωριστή του προσωπικότητα.

Ιδανικό για οικογενειάρχες που αναζητούν άνεση, σχεδιάστηκε με στόχο τις ανάγκες του οδηγού που θέλει όλα να γίνονται χωρίς αυτός να βγαίνει “ από τα νερά του”. Ο πλούσιος εξοπλισμός του εγγυάται απόλυτη άνεση και ασφάλεια και παρέχει τη δυνατότητα απευθείας σύνδεσης του smartphone στην οθόνη αφής μέσω του συστήματος U-connect. Αυτό -όμως- ξεχωρίζει είναι το ντιζάιν που συνδυάζει άψογα την ιταλική φινέτσα με στιλιστικές λεπτομέρειες που αντικατοπτρίζουν τον κόσμο της υψηλής τεχνολογίας.

Οδηγήσαμε την έκδοση με τον 1.6MJTD κινητήρα που αποδίδει 120 ίππους. Μας εντυπωσίασε η πρακτικότητα του μοντέλου, καθώς εκτός από τους μεγάλους χώρους της καμπίνας, είχαμε στη διάθεσή μας 455 λίτρα για τις αποσκευές μας, που στην πράξη μπορούν να θεωρηθούν υπεραρκετές για τις ανάγκες μιας οικογένειας.

Μας άρεσε επίσης ότι η καμπίνα ήταν φωτεινή, με πολλά γυάλινα στοιχεία, καθώς όλα ήταν μελετημένα με κάθε λεπτομέρεια για να μας προσφέρει άνεση και ελευθερία. Οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες μας εξασφάλισαν εκτός από την αίσθηση της ελευθερίας, κορυφαία ορατότητα και μας διευκόλυναν στο παρκάρισμα, ενώ το κάτω μέρος του ταμπλό μας εξασφάλισε τη μέγιστη λειτουργικότητα.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr