Το ΕΣΡ έδωσε την 6η άδεια στον Μαρινάκη

551
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Η Forthnet στον Μαρινάκη με 45 εκατ. ευρώ

Την έκτη άδεια πανελλαδικής εμβέλειας κέρδισε το κανάλι ONE Channel όπως απεφάνθη το ΕΣΡ γεγονός που καθιστά τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε προσωρινό υπερθματιστή.

Αυτό συμβαίνει γιατί το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης δίνει ένα διάστημα δεκαπέντε ημερών για να γίνουν ενστάσεις. Αν τυχόν δεν υπάρξει κανένα κόλλημα τότε η εταιρεία ALTER EGO έχει πλέον και τυπικά την 6η άδεια πανελλαδικής εμβέλειας και μπορεί να εκπέμπει και ελεύθερα. Αυτό σημαίνει ότι από Σεπτέμβριο θα υπάρχουν μεγάλες ανακατατάξεις στο τηλεοπτικό σκηνικό καθώς ένας ακόμη παίκτης προστίθεται στο παιχνίδι.

Mάλιστα, η Διοίκηση του καναλιού κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους στο κανάλι σε έκτακτη συνέλευση όπου τους ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα. Αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται το κανάλι να βγει και πριν τις εκλογές στον αέρα κι όχι από Σεπτέμβριο.