Το «αντίο» του Ολυμπιακού στον Σάββα Θεοδωρίδη

by news

Το δικό του «αντίο» στον Σάββα Θεοδωρίδη είπε ο Ολυμπιακός μετά την είδηση της απώλειας του επίτιμου προέδρου της ΠΑΕ.

Η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας κάνουν αναδρομή στην ιστορία που έγραψε με τον Ολυμπιακό ο εκλιπών και καταλήγει λέγοντας: «Καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες…».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Αν ο όρος «στρατιώτης του Ολυμπιακού» μπορεί ποτέ να προσωποποιηθεί, είναι δεδομένο πως θα έχει τη μορφή του ανυπέρβλητου Σάββα Θεοδωρίδη.

Αγωνιζόμενος στη θέση του τερματοφύλακα, υπήρξε μέλος της θρυλικής ομάδας των έξι συνεχόμενων πρωταθλημάτων, με τον ίδιο να ξεκινά τη σταδιοδρομία του στον δαφνοστεφανωμένο έφηβο το 1953. Φόρεσε την ερυθρόλευκη μέχρι το τέλος της καριέρας του το 1962 όταν και «κρέμασε» τα γάντια του.

Πάντα κοντά στον αγαπημένο του Ολυμπιακό, δεν σταμάτησε λεπτό να τον υπηρετεί από διαφορετικά πόστα, μεταξύ άλλων ως αντιπρόεδρος και γενικός αρχηγός, κατακτώντας, ανάμεσα σε άλλα, επτά συνεχόμενα πρωταθλήματα. Τα τελευταία χρόνια είχε τον τίτλο του επίτιμου προέδρου του συλλόγου.

Είχε την ευτυχία να πανηγυρίσει μαζί με τους παίκτες και να σηκώσει το κύπελλο του 45ου Πρωταθλήματος Ελλάδας, το οποίο του αφιέρωσε προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σάββα Θεοδωρίδη.

Σάββα Θεοδωρίδη, καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες…»

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Αθάνατος…»

Μαύρη ημέρα για την οικογένεια του Ολυμπιακού είναι η 17η Αυγούστου του 2020, εξαιτίας της μεγάλης απώλειας του Σάββα Θεοδωρίδη, όπως αναφέρει στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή της η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Μαύρη μέρα για την οικογένεια του Ολυμπιακού η σημερινή (17/08), καθώς “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μια από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες του συλλόγου, δεν είναι πια μαζί μας. Άπαντες στην ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους οικείους του και σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αθάνατος…».

Σχετικα Αρθρα