Τι έλεγε ο Παπαδημούλης για τον πρωθυπουργό

by Manifesto

Επειδή η Νέα Δημοκρατία… Εξωτερικού, ήτοι οι ευρωβουλευτές της, προφανώς δεν ασχολήθηκε σοβαρά με τη Νέα Δημοκρατία «Εσωτερικού» στην προεκλογική περίοδο, ο κύριος που ψήφισαν ώστε η Ελλάδα να μη χάσει τη… «σημαία» της, είχε καλέσει τους ψηφοφόρους να «μαυρίσουν» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Twitter: «Ο, κατά δήλωσή του «κεντροδεξιός κ φιλελεύθερος» @kmitsotakis, θεωρεί ότι «οι δουλειές στο σπίτι είναι δουλειά της νοικοκυράς»! Ως Αντιπρόεδρος του ΕΚ, αρμόδιος για θέματα ισότητας των φύλων, το θεωρώ ένα ακόμη λόγο για να «μαυριστεί» στις κάλπες»!

Ηθικό Δίδαγμα: Ο Δημήτρης Παπαδημούλης την έβγαλε «καθαρή», γιατί οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας χωρίς να συνεδριάσουν αποφάσισαν κατά μόνας και κατά συνείδηση να τον ψηφίσουν. Εν ολίγοις οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έκαναν το καλό και το έριξαν στη κάλπη. Μια ακόμα καλή πράξη, γιατί ως Έλληνες οφείλουμε να εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη ακόμη και έναντι των υβριστών μας, αρκεί να είναι Έλληνες και να υβρίζουν ελληνικά.

Χ.Π.Π.

Σχετικα Αρθρα