Θλιβερές εικόνες στη Θεσσαλονίκη: Συνωστισμός και παπάδες χωρίς μάσκες!

by Manifesto

Χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμου θα γίνει η δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Ωστόσο, αλγεινή εντύπωση προκαλεί η στάση των ιερέων(αδιάψευστος μάρτυρας οι εικόνες που μετέδωσαν σήμερα το πρωί τα κανάλια) έξω από τη μητρόπολη, όπου υποδέχονταν τους επίσημους. Χωρίς μάσκα, άνετοι κι ωραίοι έγραψαν στα παλιά τους υποδήματα τους νόμους του κράτους και τις συστάσεις των ειδικών για την πανδημία.

Επίσης, θλιβερή ήταν η εικόνα και χθες το απόγευμα, με δεκάδες πιστούς -ο ένας πάνω στον άλλον- να έχουν συγκεντρωθεί έξω από τον Ιερό Ναό του πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου, με αφορμή το σημερινό εορτασμό.
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί έχουμε έξαρση των κρουσμάτων.

Υπενθυμίζεται πως η Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε «συναγερμό» λόγω της γεωμετρικής αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα