Θεσσαλονίκη: Με μουσική, πυροτεχνήματα και εκπλήξεις η υποδοχή του 2020

by Achilles

Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να υποδεχτεί το 2020 και τη νέα δεκαετία με μουσική, χορό και χιλιάδες πυροτεχνήματα, που θα φωτίσουν τον ουρανό της πόλης.

Στην πλατεία Αριστοτέλους λίγο μετά τις 23:00 θα ξεκινήσει ένα πάρτι που θα διαρκέσει έως τα ξημερώματα και τον δήμαρχο, Κωνσταντίνο Ζέρβα, να υπόσχεται πολλές εκπλήξεις στην αλλαγή του χρόνου.

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, ο κ. Ζέρβας δεν θα κάνει την καθιερωμένη αντίστροφη μέτρηση, αλλά έχει επιλέξει έναν πιο «εκρηκτικό» τρόπο, για να δώσει το σύνθημα της έλευσης της καινούργιας χρονιάς.

Το πάρτι στην κεντρικότερη πλατεία της πόλης θα αρχίσει με τον Γιώργο Κλουντζό σ’ ένα drums performance και με συναυλία του συγκροτήματος Fortissimo.

Θα ακολουθήσει ένα υπερθέαμα πυροτεχνημάτων, που και φέτος αποτελούν χορηγία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ενώ τα πρώτα λεπτά του 2020 στη σκηνή θα ανέβει η Ελένη Φουρέιρα.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Δημήτρης Σερβετάς, ενώ στην Αριστοτέλους έχουν στηθεί ειδικοί προβολείς προκειμένου να γίνει ένα «παιχνίδι» με το φως και τα πυροτεχνήματα, που αναμένεται να εντυπωσιάσει τους παρευρισκόμενους κατοίκους και επισκέπτες.

Η γιορτή θα συνεχιστεί μέχρι τα ξημερώματα με εορταστικό disco – house DJ Set από τον Manolis MANSTA Stavroulaki, ενώ ο Λευτέρης Κορδιάος θα συμμετέχει στα decks.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα