Θεσσαλονίκη: Έκαψε τον πατέρα του για να τον εκδικηθεί

by Manifesto

Συνελήφθη ως δράστης ο γιος του ηλικιωμένου που έχασε τη ζωή του στην Θεσσαλονίκη καθώς κατηγορείται ότι έκαψε τον πατέρα του. 

Σύμφωνα με το seleo.gr, θέλησε να εκδικηθεί τον ηλικιωμένο πατέρα του, τον περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό κι έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα αυτός να χάσει την ζωή του

Σε αυτό τιο συμπέρασμα οδηγούν όλα τα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΓΑΔ Θεσαλονίκης

Σύμφωνα με αυτά πατέρας και γιος λογομάχησαν για άλλη μια φορά, λίγο μετά την Ανάσταση κι όταν ο πρώτος έπεσε για να κοιμηθεί ο 45χρονος που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό το κρεβάτι του 86χρονου πατέρα του και έβαλε φωτιά ενώ αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή αφήνοντας την φωτιά σε εξέλιξη και την μητέρα του με τον άλλο του αδελφό που κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο σε άγνοια

Το ηλικιωμένο ζευγάρι διέμενε στο διαμέρισμα του 7ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Βασ. Όλγας μαζί με τα δύο τους παιδιά.

Το πρωί εκδηλώθηκε η πυρκαγιά και στο σημείο άμεσα έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης εντοπίστηκε νεκρός ο 86χρονος άντρας, ενώ τραυματισμένη με εγκαύματα απεγκλωβίστηκε η συζύγός του.

Οι αρχές κατά τη διάρκεια του περιστατικού εντόπισαν τον έναν γιο, όχι όμως και τον δεύτερο.

 

Σχετικα Αρθρα