Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικα κάλαντα σε Τζιτζικώστα και Ζέρβα

by Achilles

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν την Τρίτη (24/12) σύλλογοι, χορωδίες και εκπρόσωποι φορέων στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας γέμισε σήμερα από Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ευχές για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά. Ο ίδιος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, καλή χρονιά, με υγεία και προσωπική ευτυχία και τόνισε: «Είναι πραγματικά μια πολύ σημαντική περίοδος για τη χώρα μας αυτή. Η χρονιά που έρχεται θα είναι σίγουρα μια καλύτερη χρονιά από το 2019 αρκεί να έχουμε αισιοδοξία, πίστη στις δυνατότητές μας και -πάνω από όλα- υγεία».

Τα κάλαντα άκουσε στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας ο οποίος εξέφρασε την χαρά του που, όπως είπε, βρίσκεται ανάμεσα στους ανθρώπους της πόλης. Ευχήθηκε και ο ίδιος «τα καλύτερα για τον καθένα, για κάθε οικογένεια, υγεία και δημιουργικότητα».

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα