Θερμός “υποστηρικτής” του Κουφοντίνα (και) ο Καρτερός

by Manifesto

Μ΄ ένα θερμό και σπαραξικάρδιο άρθρο (πασπαλισμένο με μικρές δόσεις αριστερής ευαισθησίας) ο βασικός αρθρογράφος της κομματικής “Αυγής” και στενός συνεργάτης του Αλ. Τσίπρα, Θανάσης Καρτερός, παίρνει θέση αναφορικά με το “δίκαιο αίτημα” του αρχιδολοφόνου της 17Ν, να πάει σε φυλακή της αρεσκείας του.

Σύμφωνα με τη λογική του Θ. Καρτερού, ο πρωθυπουργός θα “μπορούσε” μ΄ ένα “τηλεφώνημα” να σώσει(!!!) τον Κουφοντίνα.
Ο κύριος Καρτερός, είτε τα έχει λίγο μπερδεμένα στο μυαλό του για τον  θεσμικό ρόλο του εκάστοτε πρωθυπουργού , είτε κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια.  Κοντολογίς, έτσι μπορεί να λειτουργούσε ο Τσίπρας όταν ήταν πρωθυπουργός, όπως υπονοεί ο Θ. Καρτερός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι είναι σαν τον Τσίπρα. Άκου να σηκώσει το τηλέφωνο ο πρωθυπουργός και να δώσει εντολή να γίνει δεκτό το αίτημα ενός κατά συρροή δολοφόνου.!

“Αν πεθάνει ο Δημήτρης Κουφοντίνας”

“Αν πεθάνει ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο πρωθυπουργός, που θα μπορούσε με ένα του νεύμα, ένα του τηλεφώνημα, μια εντολή του, να τον είχε σώσει, θα μπορέσει να μετρήσει τα πολιτικά του κέρδη ανάμεσα στην πολυπληθή ομάδα “Καλά του έκαναν”. Και να τα προσθέτει στα κέρδη του για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, τη βιαιότητα της καταστολής που επιβάλλει, τη σιδερένια φτέρνα που ευαγγελίζεται, τη συντριβή εκείνης της κοινωνικής και ανθρώπινης ευαισθησίας, που κρατάει τις κοινωνίες όρθιες, αλλά γκρεμίζει καθεστώτα” γράφει μεταξύ άλλων ο Θ. Καρτερός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το κείμενο του αρθρογράφου της “Αυγής” απουσιάζουν -μάλλον τυχαία- δύο λέξεις: δολοφόνος και τρομοκράτης.

Αναλυτικά το άρθρο του κυρίου Καρτερού

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα