Τέλος από τον Alpha η Ελένη Μενεγάκη – Η επιστολή της στο κανάλι

31
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Ελένη Μενεγάκη πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον Alpha αλλά και γενικότερα από την τηλεόραση από τον ερχόμενο Οκτώβριο, ενώ ετοιμάζει μεγάλο ταξίδι στην Αμερική, όπως αναφέρει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η Ελένη Μενεγάκη είχε ενημερώσει από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν σημαντικό πρόσωπο του σταθμού ότι αυτή θα είναι η τελευταία της χρονιά στον Alpha, με δεδομένο και ότι το συμβόλαιο της λήγει στα τέλη Ιουλίου.

Σχετικά με το ταξίδι στην Αμερική, το Πρώτο Θέμα αναφέρει ότι έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο του 2020.

Η επιστολή της Μενεγάκη στον Alpha

Παράλληλα, η ομάδα του «Πρωινού» σχολίασε το πρωί της Δευτέρας (27/1) το δημοσίευμα της εφημερίδας, αποκαλύπτοντας ότι η Ελένη Μενεγάκη ενημέρωσε τον σταθμό για την απόφασή της μέσω επιστολής.

«Έχω την αμυδρά υποψία… Υπάρχει ένας άνθρωπος που όλα αυτά τα χρόνια είναι πολύ σημαντικός πυλώνας για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Ελένη Γελαλή. Θεωρώ, ότι επειδή η Ελένη Γελαλή έχει μια πολύ φιλική σχέση με την Ρομίνα, μπορεί να είναι και πληροφορίες που προέρχονται και από εκεί, άρα αυτό είναι σχεδόν σίγουρο και δεδομένο. Επίσης, μπορούμε όλοι μας να υπογράψουμε και να βάλουμε το κεφάλι μας επί πίνακι ότι εάν δεν ήθελε η κ. Μενεγάκη να φύγουν πληροφορίες αυτού του είδους, δεν θα έφευγαν ποτέ. Επειδή η Ελένη έχει τον τρόπο να ελέγχει τα πράγματα που διοχετεύονται στον τύπο και την αφορούν, θεωρώ ότι υπάρχει μια άτυπη έγκριση στη διοχέτευση πληροφοριών» ανέφερε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

Στη συνέχεια, η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε: «Εγώ είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι η ενημέρωση έγινε από την Ελένη Μενεγάκη με επιστολή. Δεν έγινε προφορικά. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν θα εγκαταλείψει οριστικά την τηλεόραση. Δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει το ταξίδι της και τι θα κάνει, ούτε ξέρω τι προτάσεις και αν της έχουν γίνει προτάσεις. Ξέρω όμως ότι ο Alpha γνωρίζει τις προθέσεις της, ότι μετά το τέλος του συμβόλαιό της το καλοκαίρι, τέλος».

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr