Τα έρμα, οι στόκοι κι ο ΣΥΡΙΖΑ

by Manifesto

Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζώνη του 20%, ενώ ο Τσίπρας αγκομαχά για να “πιάσει” τον “Κανέναν” στη δεύτερη θέση.
Τι έχουν, λοιπόν, τα έρμα (του ΣΥΡΙΖΑ) και ψοφάνε; Έχουν:
1. Βαρίδια και μάλιστα πολλά. Πολάκης, Παππάς, Παπαγγελόπουλος, αμφιλεγόμενα μέσα ενημέρωσης, περίεργα “επιχειρηματικά” συστήματα και πάει λέγοντας. Όλα αυτά τα ετερόκλητα στοιχεία, μαζί και χώρια, “σέρνουν”, στον πάτο το κόμμα της αριστεράς και της προόδου-τρομάρα τους.
2. Στόκους. Υπάρχουν πρώην υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που διαγ(κω)νίζονται με τα βλαμμένα και πληρωμένα συριζοτρολ για το ποιος θα αμολήσει την μεγαλύτερη κοτσάνα και για το ποιος θα πει τα περισσότερα fake news. Και μετά τρέχει εκείνος ο καημένος ο Ηλιόπουλος να μαζέψει τις ανοησίες τους.
3. Σταλινικά σταγονίδια. Οσο ο Τσίπρας ανέχεται να υπάρχουν στο κόμμα του “κόκκινα φασιστοειδή” που απειλούν τους πολιτικούς και τους πολίτες ότι τη “2η φορά αριστερά θα είναι αλλιώς” τόσο ο κόσμος θα του γυρίζει την πλάτη. Δεν το βλέπει; Το βλέπει, γιατί μόνο χαζός δεν είναι ο Τσίπρας. Χίλια ελαττώματα έχει, αλλά χαζός δεν είναι.  Αδύναμος πολιτικά είναι. Αλλά αυτό είναι δικό του πρόβλημα που πρέπει (αν μπορεί) να λύσει, γιατί αλλιώς θα τον “καταπιούν” οι φράξιες και οι τάσεις.  Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα!

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα