Τα ακροδεξιά φίδια και ο ανυπάκουος Κυριάκος

323

Σαν τα φίδια, μετά τη χειμερία νάρκη, βγήκαν και ενώθηκαν ακροδεξιά στοιχεία και ετερόκλητα συμφέροντα για να χτυπήσουν με fake news και εικοτολογίες τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση.

Διαπλεκόμενοι δημοσιογράφοι που έκαναν καριέρα και πλούτη με περίεργες μεθόδους..

Ακροδεξιοί μικρο-εκδότες με σκοτεινές διαδρομές..

Λούμπεν “ρεπόρτερ” που έχουν “δαγκώσει” ουκ ολίγους επιχειρηματίες..

Δημοσιογράφοι που πιάστηκαν με τη γίδα της φοροδιαφυγής στην πλάτη..

Όλοι αυτοί ενώθηκαν (σ.σ.: με τις ευλογίες και τα φράγκα μικρο-εφοπλιστή) για να “πολεμήσουν” τον κοινό τους εχθρό: τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την παροιμιώδη ανυπακοή του. Ανυπακοή σε πιέσεις, ανυπακοή σε ύποπτες “νουθεσίες” και ανυπακοή σε περίεργα “αιτήματα” των γνωστών- αγνώστων νταραβεριτζήδων των Αθηνών.

Ενοχλεί ο Μητσοτάκης. Τους ενοχλεί ο Μητσοτάκης. Δεν τους “ακούει” ο Μητσοτάκης.

Γι΄ αυτό και προσπαθούν(όλοι αυτοί οι φοβισμένοι και αφελείς) με άναρθρες κραυγές, με χτυπήματα κάτω από τη μέση, με λάσπη και με fake news να “ελέγξουν” και θα “καθυποτάξουν” τον εκλεγμένο πρωθυπουργό της χώρας. Κούνια που τους κούναγε.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι όλος αυτός ο ακροδεξιός και λούμπεν συρφετός, για διάφορους και διαφορετικούς λόγους, φοβάται και κάτι ακόμη: να αποκαλυφθεί- οσονούπω- ο σκοτεινός και δόλιος ρόλος κάποιων μελών του στη σκευωρία της Novartis. Γι΄ αυτό και σκούζουν απ΄ τα χαράματα σαν βρικόλακες εναντίον της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ωστόσο, ήταν αναμενόμενη και προβλέψιμη η “αντίδρασή” τους κι αυτό γιατί γνωρίζουν ότι έχει ανοίξει για τα καλά η πόρτα της προανακριτικής για τη σκευωρία της Novartis και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να καθίσουν, κάποια απ΄ αυτά τα “μπουμπούκια” της δημοσιογραφίας και της παρασιτικής επιχειρηματικότητας, στο σκαμνί.

ΥΓ. Φημολογείται πως όλοι αυτοί οι μουστερήδες της διαπλοκής και της αρπαχτής στις κατ΄ ιδίαν τους συνομιλίες ψελλίζουν για “αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης” και για “κυβέρνηση εθνικής ενότητας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ”. Περαστικά τους!

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr