Συζήτηση της ΟΝΝΕΔ για τις γερμανικές εκλογές

by MANIFESTO

Επιμορφωτική συζήτηση της ΟΝΝΕΔ με θέμα τις Γερμανικές Εκλογές και την εκλογή νέου αρχηγού της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης

Με πρωτοβουλία της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων της ΟΝΝΕΔ και της Υπευθύνου Σύριλας Μακαρέζου, διοργανώθηκε επιμορφωτική συζήτηση με θέμα την επισκόπηση των επικείμενων γερμανικών ομοσπονδιακών εκλογών και την πρόσφατη εκλογή νέου αρχηγού της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης.

Προσκεκλημένη της ΟΝΝΕΔ ήταν η Nathalie Herberger, Σύμβουλος στο Γερμανικό Κοινοβούλιο για θέματα εξωτερικής πολιτικής, Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Junge Union Βερολίνου και Υπότροφος του Konrad Adenauer Stiftung. Τα μέλη της γραμματείας διεθνών σχέσεων είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να συζητήσουν σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στη Γερμανία και αφορούν όλους τους ευρωπαίους πολίτες. Με τη συγκεκριμένη δράση ξεκίνησε ένας προγραμματισμένος κύκλος συζητήσεων για τη Γραμματεία Διεθνών με προσκεκλημένους επιφανείς πολιτικούς, μέλη εθνικών Κοινοβουλίων, αλλά και πολιτικούς επιστήμονες από διάφορες χώρες της Ευρώπης – και όχι μόνο – γύρω από φλέγοντα ζητήματα της διεθνούς επικαιρότητας.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης συνεχάρη την Υπεύθυνη και τα μέλη της Γραμματείας για την πρωτοβουλία, τονίζοντας την αξία της διοργάνωσης επιμορφωτικών συζητήσεων και υπογράμμισε τους δεσμούς φιλίας που ενώνουν την ΟΝΝΕΔ με τη Junge Union επί σειρά ετών. Εξάλλου, αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για τις δύο μεγαλύτερες πολιτικές οργανώσεις νεολαίας στην Ευρώπη.

Για την ΟΝΝΕΔ, η διαρκής επιμόρφωση των στελεχών μας για ζητήματα της επικαιρότητας, καθώς και για πιο εξειδικευμένα θέματα που αφορούν στους επιμέρους τομείς δράσεις, εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα