Συριζαίων ήθη: Koλλημένος με την καρέκλα του ΟΠΕΚΕΠΕ εκλεκτός του Τσίπρα

943
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Δια χειρός Μαξίμου και με σαφείς οδηγίες Βάρρας και Μελάς στη διοίκηση του υπό «κατάληψη» ΟΠΕΚΕΠΕ

Νέα ήθη επιχειρούν να φέρουν στην πολιτική ζωή του τόπου οι ΣΥΡΙΖαίοι.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η περίπτωση του Γενικού Διευθυντή του ΟΠΕΚΕΠΕ Γρηγόρη Μαλάμη ο οποίος – σε αντίθεση με την υπόλοιπη διοίκηση του οργανισμού- επιμένει να μην υποβάλλει την παραίτησή του. 

Με βάση τα οριζόμενα από το νόμο  καλείται μέσα στις επόμενες πέντε ημέρες σε ακρόαση από τον Υπουργό, προκειμένου να του ανακοινωθεί η απόφαση του. Η στάση του κ. Μαλάμη πάντως μόνο φυσιολογική δεν είναι καθώς άπαντες γνωρίζουν πως οι θητείες αυτές είναι πολιτικές και συνοδεύουν την κυβέρνηση. 

Υπενθυμίζεται πάντως ότι ο κ. Βορίδης ως δικηγόρος έχει αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και κατά το παρελθόν τέτοιου είδους καταχρηστικές αρνήσεις.

Όσον αφορά τον κ. Μαλάμη δεν πρόκειται για τυχαίο πρόσωπο. Έχει διατελέσει Διευθυντής του γραφείου της άλλοτε υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Ράνιας Αντωνοπούλου η οποία αποπέμφθηκε από την κυβέρνηση μετά από έντονες αντιδράσεις όταν αποκαλύφθηκε ότι λάμβανε επίδομα ενοικίου! Στη συνέχεια ο κ. Μαλάμης τοποθετήθηκε στον ΟΠΕΚΕΠΕ ενώ φημολογούνται προσωπικές και επαγγελματικές του σχέσεις με ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα στον αγροτικό τομέα.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr