Καθαρές και πάλι οι ζαρντινιέρες του Μεγάλου Περιπάτου

23

Επανήλθαν στην αρχική τους κατάσταση η ζαρντινιέρες του Μεγάλου Περιπάτου, σε Πανεπιστημίου και Σύνταγμα, οι οποίες είχαν βανδαλιστεί με συνθήματα στη διάρκεια πορείας κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις, το απόγευμα της Τρίτης, 7 Ιούλη. 

Συνεργεία του δήμου δούλεψαν τη νύχτα προκειμένου να παραδώσουν στο κοινό τις ζαρντινιέρες καθαρές, χωρίς στιχάκια και αντιεξουσιασιτκά μηνύματα, και στο αρχικό τους χρώμα, αποδεικνύοντας ότι είναι όντως αντιγκράφιτι.

Μπακογιάννης: Ματαιοπονούν…

“Όσοι προσπαθούν να καταστρέψουν και να γκρεμίσουν, ματαιοπονούν”,  είναι το μήνυμα που στέλνει ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης για τους βανδαλισμους  στον Μεγάλο Περίπατο.

Με ανάρτησή του στο facebook, o δήμαρχος αθηναίων σημειώνει: “Μετά την βεβήλωση του μνημείου των νεκρών της Μαρφίν, επόμενη «επαναστατική» πράξη ο βανδαλισμός του αστικού εξοπλισμού του Μεγάλου Περιπάτου. Όσοι προσπαθούν να καταστρέψουν και να γκρεμίσουν, ματαιοπονούν. Εμείς θα συνεχίσουμε να χτίζουμε και να ονειρευόμαστε μια καλύτερη Αθήνα. Υ.Γ. Οι ζαρντινιέρες καθάρισαν.”  

Μετά την βεβήλωση του μνημείου των νεκρών της Μαρφίν, επόμενη «επαναστατική» πράξη ο βανδαλισμός του αστικού εξοπλισμού του Μεγάλου Περιπάτου. Όσοι προσπαθούν να καταστρέψουν και να γκρεμίσουν, ματαιοπονούν. Εμείς θα συνεχίσουμε να χτίζουμε και να ονειρευόμαστε μια καλύτερη Αθήνα. Υ.Γ. Οι ζαρντινιέρες καθάρισαν.

Gepostet von Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis am Dienstag, 7. Juli 2020

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr