Συνεχίζει να εργάζεται η κυβέρνηση για το άνοιγμα των σχολείων

by news

Την ώρα που στην αξιωματική αντιπολίτευση ασχολούνται με… τσιρλίντερς, η κυβέρνηση συνεχίζει με μεθοδικό τρόπο να προετοιμάζει το έδαφος για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, πάντα υπό τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Με αυτό ως γνώμονα λοιπόν και με κυριότερο παράγοντα την ασφάλεια παιδιών και εκπαιδευτικών, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη σήμερα Παρασκευή (28/8) στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην εν λόγω σύσκεψη μετείχαν η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, η υφυπουργός αρμόδια για θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, Σοφία Ζαχαράκη και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ αρμόδιος για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου Άκης Σκέρτσος.

Χαρακτηριστική είναι και η ανάρτηση του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου για τη σύσκεψη, όπου κάνει ιδιαίτερη μνεία για τη στενή συνεργασία κυβέρνησης με αυτοδιοίκηση «για να εξασφαλίσουμε όσα χρειάζονται τα παιδιά μας».

Οι σχετικές ανακοινώσεις για το άνοιγμα των σχολείων θα γίνουν την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου από τα υπουργεία Παιδείας και Εσωτερικών και από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα