Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Φόβοι για χτύπημα σε Μπακογιάννη

529

Φόβοι για επίθεση εναντίον του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, εκφράζονται από την Ε.Λ.ΑΣ σε έγγραφο που συντάχθηκε προ ημερών και αποκαλύπτει το “Secret” των Παραπολιτικών.

Οι παρεμβάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων στα Εξάρχεια, οι εκκενώσεις πολλών καταλήψεων στην πρωτεύουσα και άλλες πρωτοβουλίες του δημάρχου φαίνεται ότι έχουν προκαλέσει την “αντίδραση” αντιεξουσιαστών που μνημονεύουν τον κ. Μπακογιάννη σχεδόν σε κάθε κείμενό τους τους τελευταίους μήνες, με τις Αρχές να εκφράζουν φόβο μήπως υπάρχει στόχευσή του και από ένοπλη οργάνωση.

Το έγγραφο της Ε.Λ.ΑΣ συντάχθηκε στις 31 Ιουλίου 2020 με μια γενική αναφορά “για μέτρα φρούρησης προσώπων και εγκαταστάσεων” και ζητά μέτρα ασφαλείας του κ. Μπακογιάννη με μεγάλη ένταση, δείγμα προβληματισμού της Ε.Λ.ΑΣ. Όπως σημειώνεται “παρακαλούμε όπως κατά λόγο αρμοδιότητας εντατικοποιήσατε στο έπακρο τα μέτρα προστασίας του δημάρχου Αθηναίων, κυρίου Μπακογιάννη Κωνσταντίνου, καθώς και των εγκαταστάσεων που σχετίζονται με αυτόν, κτίρια στέγασης Δήμου Αθηναίων και οικίες. Τα μέτρα προστασίας που εκδηλώνονται για την ασφάλειά τους να λαμβάνονται με ιδιαίτερη ένταση και προσοχή από όλες τις διατιθέμενες για τον σκοπό αυτό αστυνομικές δυνάμεις προς πρόληψη και αποτροπή οποιασδήποτε έκνομης ενέργειας εις βάρος του” αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο έγγραφο της αστυνομίας.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr