Στον Πειραιά θα κλείσει την καριέρα του ο Σπανούλης

72

Πρώτο μέλημα της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι να ανανεώσει για ένα ακόμη χρόνο το συμβόλαιο του Βασίλη Σπανούλη ώστε να κλείσει την καριέρα του στο Λιμάνι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το «Φως» (3/5) η υπόθεση του Σπανούλη αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα στα πλάνα της διοίκησης του Ολυμπιακού καθώς επιθυμία του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου είναι να κλείσει ο 36χρονος παίκτης την καριέρα του στον σύλλογο με τον οποίο έχει κατακτήσει δύο ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο Σπανούλης άλλαξε την ροή της ιστορίας όταν μετακόμισε στον Ολυμπιακό και παρότι είναι μεγάλος σε ηλικία η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ θα του προσφέρει ένα ακόμη συμβόλαιο ώστε να κρεμάσει τα παπούτσια του στην ομάδα του Πειραιά.

Αλλωστε, πέρα από το ηθικό μέρος, ο Σπανούλης αγαπάει την ομάδα, είναι ο ηγέτης της και οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ επιθυμούν να τον κρατήσουν στα αποδυτήρια και να του τιμήσουν με ένα τελευταίο συμβόλαιο αφού κατά γενική ομολογία είναι ο άνθρωπος που εμπνέει και τους συναθλητές του, αλλά και τον κόσμο.Ούτως ή άλλως η διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ έχει ως στόχο να ξεκινήσει άμεσα την αναδιάρθρωση της ομάδας με αποδεσμεύσεις, με ανανεώσεις, με μειώσεις, αλλά και με αναπροσαρμογές συμβόλαίων.

Επίσης, θα γίνει μια βαθιά τομή στο ρόστερ καθώς θα έρθουν κάποιοι Ελληνες παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα, ενώ θα αλλάξουν πολλά και στους ξένους.

Ομως ο σχεδιασμός θα ξεκινήσει από την ανανέωση του Βασίλη Σπανούλη με στόχο να κλείσει την καριέρα του στο Λιμάνι.Η διοίκηση του Ολυμπιακού θα προσπαθήσει να κλείσει άμεσα το θέμα του πολύπειρου γκαρντ με τον οποίο οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θα
καθίσουν στο τραπέζι για να συζητήσουν το οικονομικό σκέλος του τελευταίου συμβολαίου του και εκφράζεται η πεποίθηση ότι ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει την καριέρα του στο Λιμάνι.