Στον εισαγγελέα η Τουλουπάκη

50
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Η Τουλουπάκη καταθέτει στον εισαγγελέα

Στην εισαγγελία Πρωτοδικών, καταθέτει σήμερα η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη για την υπόθεση Novartis.

Η κατάθεση αυτή γίνεται στο πλαίσιο της έρευνας που έχει διαταχθεί με βάση την δική της αναφορά, σε βάρος του άλλοτε επόπτη της και νυν αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή. Η έρευνα αυτή, διεξάγεται παράλληλα με εκείνη που αφορά τους χειρισμούς της κ. Τουλουπάκη στην υπόθεση της Novartis, στην οποία αναζητούνται πιθανές μεθοδεύσεις και παρασκηνιακές αντιδικονομικές ενέργειες.

Η εισαγγελική λειτουργός θα είναι η πρώτη μάρτυρας σε αυτή την έρευνα μετά τις δικές της βαριές καταγγελίες σε βάρος του κ. Αγγελή. Η κ. Τουλουπάκη, η οποία αρνείται όσα της καταλογίζει ο κ. Αγγελής κάνει λόγο για ενέργειες του τότε επόπτη της έρευνας, παρεμβαίνοντας στο έργο της με στόχο είτε να «δυναμιτίσουν» είτε να μπλοκάρουν την ταχεία περαίωση της υπόθεσης.