Στο στόχαστρο της δικαιοσύνης και δεύτερος ηθοποιός

by news

Μετά το Δημήτρη Λιγνάδη στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης φέρεται να έχει μπει και δεύτερος γνωστός ηθοποιός, εναντίον του οποίου έχει κατατεθεί μήνυση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του  Mega, ένας από τους ανθρώπους που είχαν κάνει μία από τις σοκαριστικές καταγγελίες για τον Δ. Λιγνάδη είχε μιλήσει για την ύπαρξη και ενός τρίτου ανθρώπου στον χώρο όπου έγινε η σεξουαλική κακοποίηση. Ενός ανθρώπου που αργότερα έγινε γνωστός ηθοποιός, ο οποίος όμως δεν είχε συμμετάσχει στην κακοποίηση. Στη συγκεκριμένη καταγγελία γινόταν αναφορά σε αυτό το τρίτο άτομο ως θύμα. Ακούγοντας τη μαρτυρία αυτή ωστόσο, ένας άλλος άνθρωπος αναγνώρισε στον «παρατηρητή», τότε, τον δικό του θύτη και κατέθεσε μήνυση.

Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με το Mega, για αυτή τη μήνυση ο εισαγγελέας έδωσε παραγγελία στην Ασφάλεια να κάνει την προανάκριση, κρίθηκε κατεπείγουσα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να την πάρει στα χέρια του ο εισαγγελέας για να προχωρήσει την υπόθεση.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, πρόκειται για γνωστό ηθοποιό, τον οποίο έχουμε γνωρίσει μέσα και από την παρουσία του σε διάφορα σίριαλ.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα