Στο powergame.gr Τσαχάκης, Μακρής και Μανδραβέλης

by Manifesto

Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρά η στελέχωση του νέου οικονομικού site powergame.gr, που «χτίζει» ο όμιλος των «Παραπολιτικών» και το οποίο φιλοδοξεί να δώσει ισχυρό στίγμα στη νέα οικονομική πραγματικότητα που διαμορφώνεται υπό τις παρούσες συνθήκες.

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Φώτη Κόλλια, αυτή την εβδομάδα στο δυναμικό του νέου site προστέθηκαν δύο εμπειρότατοι συνάδελφοι, με σημαντική παρακαταθήκη στον χώρο. Ο λόγος για τον προερχόμενο από την «Καθημερινή» Κώστα Τσαχάκη, με μακρά θητεία στο οικονομικό ρεπορτάζ, και τον μετρ του τεχνολογικού ρεπορτάζ, Βαγγέλη Μανδραβέλη, ο οποίος μετά την «Καθημερινή» συνεργάστηκε με το Liberal του Θανάση Μαυρίδη.

Με το νέο site θα συνεργάζεται και ο Γιώργος Μακρής, που καλύπτει το ρεπορτάζ του υπουργείου Ανάπτυξης, ενώ συνεργάζεται με το αγροτικό περιοδικό της «Καθημερινής». Τα νέα πρόσωπα, που διαθέτουν μακρά εμπειρία στο ρεπορτάζ, είναι βέβαιο ότι δίνουν δυναμική στο νέο εγχείρημα.

Κατά πάσα πιθανότητα, την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί, εκτός από το όνομα του διευθυντή, και τα υπόλοιπα (περίπου) είκοσι ονόματα δημοσιογράφων που στελεχώνουν το powergame.gr
πηγή: media.gr

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα