Στο Λονδίνο ο Κυριάκος επισκέπτεται την κόρη του

178

Στη βρετανική πρωτεύουσα θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να επισκεφθεί την μεγάλη του κόρη, Σοφία.

Ο κ. Μητσοτάκης είναι γνωστό πως όσο φορτωμένο πρόγραμμα και αν έχει προσπαθεί να κρατάει ώρες αποκλειστικά για την οικογένειά του. Το γεγονός βέβαια πως τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας, η Σοφία και ο Κωνσταντίνος, βρίσκονται εκτός συνόρων δυσκολεύει λίγο τις συχνές συναντήσεις τους.

Παρόλα αυτά όμως ο πρωθυπουργός αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έχει προγραμματίσει κανένα ραντεβού προκειμένου να μεταβεί στο Λονδίνο και να περάσει λίγες ώρες με την κόρη του.

Υπενθυμίζεται πως η 22χρονη Σοφία Μητσοτάκη ζει και εργάζεται από τα τέλη καλοκαιριού στο Λονδίνο έπειτα από τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο Johns Hopkins της Βαλτιμόρης των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αν και αποφοίτησε μόλις τον Μάιο (λίγο πριν τις ευρωεκλογές) αμέσως μετά έπιασε δουλειά στο υποκατάστημα του Λονδίνου της αμερικανικής Goldman Sachs, μιας από τις μεγαλύτερες διεθνείς τράπεζες στον κόσμο στον τομέα των επενδύσεων τραπεζικών τίτλων, ομολόγων, κινητών αξιών και διαχείρισης επενδυτικών χαρτοφυλακίων.

Ο πρωθυπουργός τη Δευτέρα θα βρίσκεται και πάλι κανονικά στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα έχει συνάντηση με τους Περιφερειάρχες.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr