Στο δρόμο του Παναγιωτόπουλου και ο Δένδιας

63

Ενωτικός και αντιλαμβανόμενος τον θεσμικό του ρόλο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έσπευσε να αποδεχθεί το αίτημα της Φώφης Γεννηματά για ενημέρωση των κομμάτων για τα ελληνοτουρκικά. Έτσι πολύ πριν ξεσπάσει ο θόρυβος για «τουρκική εισβολή» στον Έβρο, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος κάλεσε στο Πεντάγωνο τα μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής.

Εκεί θα τους ενημερώσει και για το Μεταναστευτικό αλλά και τα έργα στον Έβρο. Βέβαια δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Παναγιωτόπουλος θα ενημερώσει την επιτροπή. Φροντίζει να κρατά χαμηλούς τόνους και ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας ώστε να μην δημιουργούνται εντάσεις στον ευαίσθητο τομέα της Άμυνας. Και έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την συναίνεση.

Τον δρόμο που χάραξε ο υπουργός Άμυνας, αποφάσισε πάντως να ακολουθήσει και ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας ο οποίος μετά τη φασαρία που προέκυψε στον Έβρο θα ενημερώσει με τη σειρά του την Επιτροπή το απόγευμα της Τετάρτης στις 19:00 στην αίθουσα της Ολομελείας της Βουλής με τη διαδικασία του άρθρου 36, παρ. 5 του Κανονισμού κάτι το οποίο σημαίνει ότι γίνεται με δική του πρωτοβουλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr