Στο αμαξοστάσιο των ΚΤΕΛ στη Μαγούλα ο Καραμανλής: Έρχονται νέα λεωφορεία

by news

«Μέρα με τη μέρα βελτιώνουμε τις αστικές συγκοινωνίες. Η κατάσταση όμως δεν είναι ιδανική. Δεν είναι αυτή που αξίζει στους πολίτες», δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, στο πλαίσιο επίσκεψής του στο αμαξοστάσιο των ΚΤΕΛ στη Μαγούλα, με αφορμή την ολοκλήρωση της παραλαβής 200 λεωφορείων των ΚΤΕΛ, τα οποία έχουν ενισχύσει το στόλο της Αττικής.

Ο υπουργός τόνισε πως εδώ και 17 μήνες γίνεται μια πολύ σημαντική προσπάθεια, «για να αναβαθμίσουμε τις αστικές συγκοινωνίες των Αθηνών», επισημαίνοντας πως «4,5 χρόνια δεν έγινε ούτε μία πρόσληψη, δεν αγοράστηκε ούτε ένα νέο λεωφορείο, είχαμε το 1/3 των συρμών στο μετρό ακινητοποιημένους».

«Σήμερα, λοιπόν, μετά από 17 μήνες, έχουμε κάνει τα πρώτα σημαντικά βήματα. Έχουν έρθει τα 200 λεωφορεία των ΚΤΕΛ. Σε λίγες εβδομάδες θα έχουμε και τα 300 λεωφορεία με την διαδικασία του leasing και σταδιακά θα κάνουμε το μεγάλο άλμα για να πάρουμε 1.300 νέα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία. Κάνουμε, λοιπόν, μία στρατηγική αναδιάρθρωσης και αναμόρφωσης των αστικών συγκοινωνιών», πρόσθεσε.

Ο κ. Καραμανλής, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο αμαξοστάσιο, συνομίλησε με οδηγούς των λεωφορείων και ευχαρίστησε για άλλη μία φορά όλους τους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αλλά και τους πολίτες για τη μεγάλη υπομονή που κάνουν.

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα