Στο 414 ΣΝΕΝ Στεφανής και Ράπτη (pics)

by news

Το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ειδικών Νοσημάτων (ΣΝΕΝ) στην Πεντέλη επισκέφθηκαν οι υφυπουργοί Εθνικής ‘Αμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής και Υγείας Ζωή Ράπτη.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας, η επίσκεψή τους εντάσσεται “στο πλαίσιο επικείμενης συνεργασίας των υπουργείων σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος”. Κατά την επίσκεψη, συνοδεύονταν από τον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση.

«Με χαρά επισκέφτηκα σήμερα με τον υφυπουργό Εθνικής ‘Αμυνας Α.Στεφανή, το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ειδικών Νοσημάτων (ΣΝΕΝ). Ενημερώθηκα για τις δραστηριότητές του και διαπίστωσα το υψηλό φρόνημα και την άρτια κατάρτιση του υγειονομικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η υφυπουργός Υγείας αρμόδια για θέματα ψυχικής υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι στο 414 ΣΝΕΝ βρίσκονται η ψυχιατρική κλινική με τα εξωτερικά ιατρεία της και το Διακλαδικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ενόπλων Δυνάμεων.

Δείτε φωτογραφίες:

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα