Στην Κύπρο από σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής

18

Στην Κύπρο βρίσκεται από σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνος Τασούλας, στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψης στο νησί μετά από πρόσκληση του ομολόγου του, Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Δημήτρη Συλλούρη.

Κατά την παραμονή του στην Κύπρο, ο Κωνσταντίνος Τασούλας θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρη Συλλούρη, τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυσόστομο Β΄. Ο κ. Τασούλας θα έχει επίσης χωριστές συναντήσεις με αρχηγούς και εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Την Παρασκευή το πρωί, 13 Σεπτεμβρίου 2019, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων θα απευθύνει ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας. Την ίδια ημέρα θα επισκεφθεί και θα καταθέσει στεφάνι στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, στα Φυλακισμένα Μνήματα και στο Στρατόπεδο «Αντιστράτηγου Σωτήριου Σταυριανάκου» της ΕΛΔΥΚ, στη Μαλούντα.

Τον κ. Τασούλα θα υποδεχθεί απόψε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, εκ μέρους του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Κοσμήτορας του Σώματος, βουλευτής κ. Χρίστος Ορφανίδης. Τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων θα συνοδεύει, κατά την επίσκεψή του στην Κύπρο, ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής κ. Γεώργιος Μυλωνάκης.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr